20%-50% попуст на ласерска епилација

Промотивни цени на еден од најбараните третмани во нашата ординација, ЛАСЕРСКА ЕПИЛАЦИЈА! Eдинственo ефикасно и трајно решение за ослободување од несаканите влакна од сите регии на телото, подеднакво ефикасен кај мажи и жени, а со нашиот ласер безбеден за работа во сите сезони. Дочекајте ги летните денови спремни и уживајте безгрижно во нив со кристално мазна кожа без влакна.
Јавете се на +389 2 321 66 08 и закажете термин.

Што е тоа ласерска епилација?

Ласерскиот третман е посилен и поефикасен метод за отстранување на влакна од кој било друг метод. Тој ветува долгорочно намалување на растот на влакната насекаде на телото. Луѓето гледаат трајни резултати во рок од 6-12 сесии. Некои области реагираат побрзо од другите и функционираат за широк спектар на типови на кожа.

Третманот е безбеден, ефикасно ги отстранува влакната од сите регии на телото и е апсолутно безболен. Работи со емитирање на сноп светлина насочена кон кожата, притоа без да ја оштети кожата. Светлината е насочена кон пигментот на влакнестиот фоликул. Влакнесиот фоликул ја апсорбира ласерската енергија, го уништува коренот и оневозможува растење на нови влакна. Ефикасен е за сите типови на кожа.

Третманот не е толку болен како што мислите

Сигурно сте слушнале од некого дека третманот мора да е болен штом трајно ви ги отстранува влакната. Сепак болката наликува на удар од ластик или допир на топол предмет и дефинитвно е помалку болно од депилацијата со восок. Исто така болката е различна во различни делови од телото, некаде е можно воопшто да не почувствувате ништо.

Ласерско отстранување на влакна има повеќе од една корист

Ласерско отстранување на влакна може да им помогне на луѓето кои имаат проблеми со поткожни влакна. Како се намалуваат влакната така се намалува и проблемот со поткожни и враснати влакна.

Затоа не чекајте закажете си третман кај вистински професионалци! Дерматолошко естетската ординација Др Анчевски нуди трајната ласерска епилација со диодниот ласер Soprano XL на Алма, со кој нема несакани ефекти, туку само задоволни клиенти.