Dermatologji

Kontrolla, diagnostifikimi i lartë dhe terapi për të gjitha sëmundjet e lëkrës

Heqje e përhershme e qimeve

Epilim I përhershëm laserik per lëkure kristale të lëmuar dhe pa qime me me të mirë SOPRANO XL diodik laser

Trajtimi i fytyrës

Të gjitha trajtimet e bukurisë në një vend

Qendra Laser

Tretmanet laserike

Trajtime në trup

Trajtime për modelimin e trupit
Mënjanimi i përhershëm i qimeve me laser
Trajtime për menjanimin e tetuazheve me laser

Qendra e flokëve

Kontrola dhe diagnostifikime të të gjitha kushtet gjendjeve me flokët dhe skalpin
Trajtime për kujdesin e flokëve dhe parandalimit të rënies së flokëve
Trajtime për të ritjes së flokëve të reja
Transplantimit të flokëve

Dermatokirurgji

RF – Radiovalë teknologji
Мikrokirurgji

Ozonoterapi

Terapia me ozon

LAJME DHE PROMOVIME

Секогаш во чекор со светските трендови

Gjeni së pari për promovime të reja

Vend

Miqtë