Qendra për kujdesin dhe mbjelljen e flokëve

Ordinance “Dr Ançevski” me stafin e tij të përsosur në bashkpunim me disa qendra botërore e hapi qendrën e parë për kujdes dhe mbjellje të flokëve në Republikën e Maqedonisë