Dermatokirurgji (Мikrokirurgji)

Heqja e ndryshimeve të thella si moles, atheroma dhe rritje të tjera në mënyrë klasike, duke përdorur sutures kirurgjikale me anestezi lokale

RF – Radiovalë teknologji

Heqja e ndryshimeve të lëkurës:
– lythat Viral
– rritje e lëkurës papilomat
– keratoses
– Seborrheic keratosis
– Lythat gjenitale Viral
– Prerje e qelbëzim në puçrra fytyre dhe qelbëzim të tjera të lëkurës
– hemangiomas vogla rubin