Trajtime për menjanimin e tetuazheve me laser

Disa vite me rradhë teknologjia më e sukseshme për menjanimin e tetuazheve është laseri me teknologji Q-sëich. Laseret Q-sëich dallojnë nga llaseret e tjerë për shkak se ata kanë kohëzgjatje të shkurtër të impulsit laserik dhe fuqi të madhe.

Trajtime për modelimin e trupit

Paket trajtime për shkrirjen jokirurgjikare të yndyrnave, menjanimin e celulitit me teknologjinë më të re RF BTL Exilis. Kjo teknologji e re paraqet zbulimin revolucionar në dermatologjinë estetike për trajtim të celulitit, zvoglon masën e shtresave yndyrore dhe modelon trupin.

Mënjanimi i përhershëm i qimeve me laser

I sigurt, i shpejt dhe më efikas është menjanimi i qimeve nga të gjitha regjionet në trup me laserin më efikas diodenik Soprano XL, laser unik i sigur për epilim në verë.