Ozonoterapi

Me ozonoterapi shmangen apo menjanohen radikalet e lira nga organizmi, rregullohet bilansi antioksdativ, zmadhohet imuniteti, zgjatet proçesi I mplakjes, tejkalohet stresi dhe lodhja kronike dhe ritet vitaliteti.

Ozoni është antibiotik natyral dhe për një kohë të shkurtër I shkatron viruset, bakteriet dhe funget. Shkëlqyeshëm ndikon edhe në sistemin nervor, e ngren nivelin e aftësisë intelektuale, e zmadhon vëmendjen dhe përshpejton të menduarit. Qarkullimi I gjakut I pasuruat me ozon I aktivizon qelizat dhe nëpërmjet qarkullimit I ndihmon organizmit në realizimin e funksjoneve të veta. Ozonoterapia është stimulatori më I fuqishëm I sistemit imunal. Imuniteti zmadhohet me aktivizimin direkt të leukociteve, të cilat stimulohen nga lufta kundër viruseve dhe bakterieve, dhe njëkohësisht ritet edhe numri I tyre. Në këtë mënyrë në vetë hyrjen në organizëm shkatrohen shkaktarët e sëmundjeve.

Me rregullimin e statutit antioksidativ të organizimit kundër radikaleve të lira, zgjatet procesi I mplakjes, dhe ju mban të shëndoshë dhe vital.

Cilat sëmundje tjera ndihmon?

  • Gjatë arteriosklerozës dhe ngushtimit të enëve të gjakut
  • I balanson yndyrnat dhe sheqernat në organizëm
  • Ndihmon tek herpesat dhe HPV infeksionet
  • Psoriozës dhe ulçerave në lëkurë
  • E fiton lodhjen, stresin, përmirsohet koncentrimi dhe memoria
  • E zmadhon libidon
  • Fitohet fuqi

Në Republikën e Maqedonisë ozonoterapia eksluzivisht aplikohet të ordinancën “Dr Ançevski”