Tretmanet laserike

Sigurt, shpejt dhe me shumë efikasitet bëhet menjanimi I qimeve me diodem laser SOPRANO XL, të sigurtë, laseri I vetëm I sigurt për depilim në verë

Zgjedhje ideale për freskimin dhe tërheqen të lëkurës së fytyrës dhe qafës me tëknoligjinë më të re- Clearlift

Mënjanimi I kapilarëve dhe venulave me Nd-yag

Korigjimi I njollave nga aknet me Erbium dhe Pixel

Mënjanimi I tatuazheve me Q-swtich

Mënjanimi I hiperpigmentacioneve me Dye Laser dhe Q-switch (ND JAG)

Mënjanimi I skuqeve, kapilarëve të zgjeruar dhe hemangioneve në fytyrë dhe trup me DYE LASER

Tërheqa e lëkurës në fytyrë dhe trup, shkrirje të yndyrave dhe celulitit me ACCENT(monopolar, bipolar) dhe BTL EXILIS

Trajtim të infeksjoneve fungale të thonjëve me Q-swtich

Trajtim laserik të: lythave virusale, keloideve, keratozi, kandilomeve, papilomeve dhe të ngjajshme