Дерматологија

Прегледи, врвна дијагностика и терапија на сите кожни заболувања

Ласерска епилација

Трајно отстранување на влакна со најдобриот ласер Soprano Ice Platinum

3 бранови должини во 1 апликатор

Естетски третмани на лице

Сите светски хит третмани за разубавување на едно место

Ласер Центар

Сите светски хит третмани за разубавување на едно место

Третмани на тело

Третмани за обликување на тело
Трајно отстранување на влакна со ласер
Ласерско отстранување на тетоважи

Центар за коса

Прегледи и дијагностика на сите состојби на косата и скалпот
Третмани за нега на коса и спречување на опаѓање на коса
Третмани за потикнување раст на нова коса
Пресадување на коса

Дерматохирургија

RF – Радиобранова технологија
Mикрохирургија

Озонотерапија

Терапија со озон

Новости и промоции

Секогаш во чекор со светските трендови

ПРОМОЦИЈА НА PRP

Плазма, богатa со тромбоцити ( PRP ) е 100% природна терапија за решавање на различни проблеми со кожата и косата . PRP има способност да…
Прочитај повеќе…

Дознајте први за новите промоции

Локација

ПРИЈАТЕЛИ