ПРОМОЦИИ

📣 ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЈА

Од 20% до 40% ПОПУСТ на ласерска епилација‼️
☝️Третманите се спроведуваат со најдобриот и најефикасен ласер, а целата постапка се изведува под надзор на специјалист дерматолог.
👉 Со нашиот ласер третманот е супер брз, ефикасно ги отстранува влакната од сите регии на тело и  безбеден да се прави во сите сезони 🥰
Подгответе го Вашето тело за претстојната летна сезона 🤩
👉Јавете се и закажете термин
☎️ 02 321 66 08
📱075 280 875 (достапен на WhatsApp и Viber)

МАЈСКА ПРОМОЦИЈА

20% попуст на мезотераписки коктели за биоревитализација, колагенска стимулација и плазма богата со тромбоцити

Со третманите се постигнува засилен подмладувачки ефект и се стимулираат регенеративните процеси за подобрување на структурата на кожата

Крајниот резултат е природен изглед, компактност и свежина

Јавете се и закажете термин
☎️ 02 321 66 08
📱075 280 875 (достапен на WhatsApp и Viber)

📣22 Maj‼️

20% ПОПУСТ на сите хијалуронски и биостимулативни филери 💉🤩

☝️За да го добиете попустот потребно е да се јавите на 22 мај и да си закажете термин за следните денови

☎️ 02 321 66 08

📱 075 280 875