RF – Радиобранова технологија

Oстранување на кожни промени:  

  • Вирусни брадавици
  • Кожни израстоци папиломи
  • Себореични веруки
  • Вирусни кондиломи на гениталии
  • Инцизија на гнојаници кај акни и др гнојаници по кожа
  • Инцизија на атероми
  • Мали ruby хеманогиоми

Предност (безбедно, брзо, минимална траума и брзо време на регенерација)

Предност (безбедно, брзо, минимална траума и брзо време на регенерација)