ЦЕНТАР ЗА НЕГА И ПРЕСАДУВАЊЕ НА КОСА

Ординација „д-р Анчевски“ со својот стручен тим во соработка со неколку светски центри го отвори првиот центар за нега и пресадување на коса во Р. Македонија.

ПРОГРАМИ НА УСЛУГИ
• Прегледи и врвна дијагностика на сите состојби и проблеми поврзани со косата и скалпот.

•Третмани за нега на: сува коса, кршлива коса, хемиски третирана коса, масна коса, коса со првут и спречување на опаѓање на коса.

•Третмани за потикнување раст на нова коса: ласерски третмани, витаминска мезотерапија и PRP (третман со сопствена плазма збогатена со тромбоцити). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>