Ласерски третмани

Безбедно, брзо и најефикасно отстранување на влакна со Soprano Ice Platinum најдобриот и моментално број 1 во светот апарат за ласерска епилација. Иновативна платформа во која што се интегрирани 3 најдобри ласерски технологии, најефикасната технологија за третирање на светлите влакна.

• Идеално решение за освежување и затегнување на кожата на лицето и вратот со најнова технологија – Clearlift
Отстранување на капилари и венули со Nd-Yag

Корекција на лузни од акне со Erbium и Pixel

Отстранување на тетоважи со Q-switch

Отстранување на хиперпигментации со Dye laser и Q-switch (Nd Yag)


Отстранување на црвенило, проширени капилари и хемангиоми на лице и тело со Dye laser

Затегнување на кожа на лице и тело, топење на масти и целулит со Accent (монополарен, биполарен) и BTL Exilis

Третирање габични инфекции на нокти со Q-Switch

Ласерско третирање на: вирусни брадавици, келоиди, кератози, кондиломи, папиломи и сл.