Радиобранова терапија

Радиобранова терапија за безболно отстранување на папиломи, вирусни брадавици, цисти, старачки брадавици и други израстоци на кожа. Радиобрановата техника е брза, ефикасна, безбедна метода за отстранување на многу кожни промени која има предност пред другите методи затоа што има минималната ткивна деструкција, немакрварењебрза регенерација, нема ризик од инфекција бидејки RF ги вапоризираат бактериите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>