Трајно отстранување на влакна со Soprano Ice Platinum

Безбедно, брзо и најефикасно отстранување на влакна од сите регии на тело со најдобриот и моментално број 1 во светот Soprano Ice Platinum. Иновативна платформа во која што се интегрирани три ласерски технологии и најефикасната технологија за третирање на светлите влакна.
Со овој апарат третманот е супер брз, практично безболен, безбеден да се прави во секоја сезона и ефикасно ги отстранува влакната од сите регии на телото. Работи со емитирање на сноп светлина насочена кон кожата, притоа без да ја оштети кожата. Светлината е насочена кон пигментот на влакнестиот фоликул. Влакнесиот фоликул ја апсорбира ласерската енергија, го уништува коренот и оневозможува растење на нови влакна. Ефикасен е за сите типови на кожа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>